Uw account verwijderen

Deze vertaling is alleen ter informatie; de Engelse versie is bindend. English

Highlight Video Stats · Adelyons Software · Laatst bijgewerkt op 2 augustus 2026

Via de app (het snelst)

  1. Open Highlight Video Stats.
  2. Tik op het profielpictogram in de bovenste balk.
  3. Scrol naar Gevaarlijke zone en tik op Account en al mijn video's verwijderen.
  4. Bevestig.

Via e-mail

E-mail dev@adelyons.com vanaf het e-mailadres waarmee je bent ingelogd, of geef ons de weergavenaam van je account. We verwijderen het binnen 30 dagen en bevestigen wanneer dat gebeurd is.

Wat er wordt verwijderd

Elke video die je hebt geüpload, is al verwijderd zodra die geanalyseerd was.

Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Als je je account verwijdert, wordt een abonnement niet opgezegd. Zeg het op in de instellingen van je Apple- of Google-account, anders blijf je betalen.

Wil je alleen één video verwijderen?

Verwijder de video uit je lijst of trek de deellink in, dan blijft de rest van je account zoals die is.