Usuń swoje konto
Obowiązuje od 15 października 2026 r.
W aplikacji (natychmiast)
W telefonie: Więcej › Ustawienia i konto › Usuń moje konto. W aplikacji internetowej: Konto i płatności › Usuń moje konto. Właściciel działalności może też wybrać Usuń tę działalność tam.
Co zostaje usunięte
- Usuń moje konto: każdą działalność, której jesteś jedynym właścicielem, wraz z jej produktami, lokalizacjami, automatami, planogramami, trasami, wizytami, odczytami DEX, stanami magazynowymi, tokenami API i członkami; jej subskrypcja w wersji internetowej zostaje anulowana. Opuszczasz każdą działalność należącą do kogoś innego.
- Usuń tę działalność (właściciel): działalność i wszystko, co zawiera, dla wszystkich członków naraz, a jej subskrypcja w wersji internetowej zostaje anulowana.
Twoje logowanie do Adelyons
Twoje logowanie przez Google jest wspólne dla aplikacji Adelyons oferujących logowanie przez Google, więc usunięcie konta Vending Route go nie usuwa. Aby usunąć samo logowanie, napisz na adres dev@adelyons.com z tego adresu Google; usuniemy je w ciągu 30 dni i potwierdzimy wykonanie.
Zamiast tego napisz do nas
Napisz na adres dev@adelyons.com z adresu Google, którego używasz do logowania, podając nazwę działalności. Usuniemy je w ciągu 30 dni i potwierdzimy.
Czego to nie usuwa
Dane subskrypcji przechowywane przez Google, Stripe i RevenueCat, które zachowują je zgodnie z prawem. Subskrypcję Google Play anulujesz w Google Play. Pliki CSV wyeksportowane przez Ciebie.