Usuń swoje konto
Obowiązuje od 15 października 2026 r.
W aplikacji (natychmiast)
W telefonie: dotknij inicjału sklepu u góry paska, aby otworzyć kartę zasobów, a następnie w sekcji KONTO wybrać Usuń konto. W aplikacji internetowej: otwórz Karta zasobów w lewym pasku i zrób to samo. Właściciel sklepu może też wybrać Usuń sklep tam.
Co zostaje usunięte
- Usuń konto: Twoje logowanie, Twoje członkostwo w każdym sklepie oraz każdy sklep, którego jesteś właścicielem i który nie ma innego właściciela, wraz z całym zapasem, dostępnymi tytułami, ruchami, dostawami, zwrotami, inwentaryzacjami, importami i członkami.
- Usuń sklep (właściciel): sklep i wszystko, co w nim jest, dla wszystkich członków, od razu.
- Opuść ten sklep (dowolny członek i telefony na sali sprzedaży): to urządzenie przestaje widzieć sklep; sklep zachowuje swoje dane.
Zamiast tego napisz do nas
Napisz na adres dev@adelyons.com z adresu Google, którego używasz do logowania, lub, w przypadku telefonu na sali, podając nazwę sklepu i kod dołączenia. Usuwamy je w ciągu 30 dni i potwierdzamy, gdy zostanie to zrobione.
Czego to nie usuwa
- Rekordy tytułów we wspólnym katalogu (ISBN, tytuł, autor, wydawca), które nie zawierają żadnych danych o Tobie ani Twoim sklepie.
- Rekordy subskrypcji przechowywane przez Google, Apple i RevenueCat, które są przez nie zachowywane zgodnie z wymogami prawa. Anuluj samą subskrypcję w Google Play.
- Pliki CSV, które sam(a) wyeksportowałeś(aś).