← Ashbook

Usuń swoje konto

To tłumaczenie ma charakter wyłącznie informacyjny; wiążąca jest wersja angielska. English

Ashbook · Adelyons Software LLC

Ashbook nie wymaga konta: jako gość Twoja kolekcja istnieje tylko na Twoim urządzeniu i nie ma nic na naszych serwerach do usunięcia. Jeśli zdecydowałeś się zalogować przez Google (telefon lub przeglądarka), aby synchronizować książki między urządzeniami, Twoje konto i wszystkie znajdujące się w nim książki można usunąć jednym krokiem, przez Ciebie, w dowolnym momencie.

Z aplikacji na telefonie

  1. Otwórz Ashbook i przejdź do Ustawienia → Konto i synchronizacja.
  2. Stuknij Usuń konto i potwierdź.

Z przeglądarki

  1. Zaloguj się na stronie ashbook.adelyons.com.
  2. Otwórz Konto w menu po lewej stronie.
  3. Kliknij Usuń konto i potwierdź.

Najpierw wyeksportuj kopię zapasową (telefon: Ustawienia → Kopia zapasowa i eksport; przeglądarka: Raporty → Pobierz), jeśli możesz chcieć później odzyskać kolekcję.

Nie możesz korzystać z aplikacji?

E-mail dev@adelyons.com z adresu Google, którego użyłeś do logowania, a my usuniemy konto za Ciebie w ciągu 30 dni.

Co zostaje usunięte, a co zachowane