← Ashbook

Je account verwijderen

Deze vertaling is alleen ter informatie; de Engelse versie is bindend. English

Ashbook · Adelyons Software LLC

Ashbook heeft geen account nodig: als gast staat je collectie alleen op je apparaat en staat er niets op onze servers om te verwijderen. Als je ervoor hebt gekozen om je aan te melden met Google (telefoon of web) om boeken tussen apparaten te synchroniseren, kunnen je account en alle boeken erin in één stap door jou worden verwijderd, op elk moment.

Via de telefoon-app

  1. Open Ashbook en ga naar Instellingen → Account en synchronisatie.
  2. Tik op Account verwijderen en bevestig.

Via het web

  1. Log in op ashbook.adelyons.com.
  2. Open Account in het linkermenu.
  3. Klik op Account verwijderen en bevestig.

Exporteer eerst een back-up (telefoon: Instellingen → Back-up en export; web: Rapporten → Downloaden) als je de collectie later misschien terug wilt.

Kun je de app niet gebruiken?

E-mail dev@adelyons.com vanaf het Google-adres waarmee je je hebt aangemeld, en wij verwijderen het account binnen 30 dagen voor je.

Wat wordt verwijderd en wat blijft bewaard