Usuń swoje dane
Obowiązuje od 7 października 2026 r.
Większość z nich znajduje się w Twoim telefonie
PawnCounter nie wymaga konta. Twoje wyszukiwania, oferty i liczenia są przechowywane w telefonie. Usunięcie aplikacji powoduje ich usunięcie. Nic dotyczącego wyszukiwania nie jest przechowywane na naszych serwerach.
Opuść przestrzeń roboczą w aplikacji (natychmiast)
Jeśli telefon jest sparowany ze sklepem: obróć bilet (zagięty róg na ekranie głównym) i wybierz Opuść tę przestrzeń roboczą. Telefon przestaje się synchronizować, a jego poświadczenia natychmiast przestają działać. To, co już jest w telefonie, pozostaje w nim.
Poproś nas o usunięcie przestrzeni roboczej
Aby usunąć z naszych serwerów przestrzeń roboczą wraz z całym dziennikiem ofert i liczeń, napisz na adres dev@adelyons.com z adresu e-mail konta PawnCounter sklepu lub, w przypadku przestrzeni roboczej, której żaden sklep nie przypisał, podaj nam kod parowania wyświetlany na jednym z jej urządzeń w chwili pisania. Usuwamy ją w ciągu 30 dni i potwierdzamy, kiedy to zrobimy.
Co zostaje usunięte
- Przestrzeń roboczą, listę jej urządzeń oraz ich poświadczenia.
- Każdą ofertę i każde liczenie z jego dziennika.
- Jego powiązanie ze sklepem, jeśli takie istniało.
Przestrzeń roboczą, której nikt nie przypisał, usuwamy automatycznie 180 dni po jej ostatnim użyciu.
Czego to nie usuwa
- Kopie już znajdujące się na każdym telefonie: usuń aplikację lub usuń pozycje w niej.
- Konto PawnCounter sklepu i jego zapisy sprzedaży: zobacz pawncounter.com/privacy.
- Dane dotyczące subskrypcji przechowywane przez Apple, Google i RevenueCat, które są przez nie zachowywane zgodnie z wymogami prawa.