Usunięcie konta The Long Goodbye

To tłumaczenie ma charakter wyłącznie informacyjny; wiążąca jest wersja angielska. English

Złóż żądanie usunięcia swojego konta The Long Goodbye oraz powiązanych danych.

Usuń w aplikacji

Najszybszym sposobem usunięcia konta jest sama aplikacja: otwórz menu na górnym pasku i wybierz Usuń konto. Spowoduje to usunięcie konta oraz wszystkich powiązanych danych.

Złóż wniosek o usunięcie przez e-mail

Możesz też napisać do nas na adres dev@adelyons.com z tematem Żądanie usunięcia konta The Long Goodbye. Wyślij je z adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem.

E-mail z żądaniem usunięcia

Dołącz następujące informacje

Co zostanie usunięte

Przed wysłaniem

Jeśli masz aktywną subskrypcję, anuluj ją w Google Play lub Apple App Store przed złożeniem wniosku o usunięcie konta.

Przetwarzamy wnioski o usunięcie i usuwamy Twoje dane w ciągu 30 dni. Możemy zachować ograniczone informacje, jeśli wymagają tego względy prawne, bezpieczeństwa, zapobiegania oszustwom lub rozliczeń.

Więcej informacji znajdziesz w Polityka prywatności The Long Goodbye.

Krótko mówiąc: The Long Goodbye jest tylko dla Ciebie i Twojej bliskiej osoby. Możesz w dowolnym momencie rozłączyć połączenie oraz usunąć swoje konto i wszystko, co się w nim znajduje, w aplikacji lub przez e-mail.