Verwijder je gesynchroniseerde gegevens
Dit geldt alleen als je de telefoon van een partner hebt gekoppeld. Zonder koppeling wordt er niets over jou buiten je apparaat opgeslagen en is er hier niets om te verwijderen — de app verwijderen is genoeg.
Ontkoppelen in de app (direct)
Open Instellingen → Jouw partner → Ontkoppelen. Het koppel en alles eronder wordt meteen op de server verwijderd, voor jullie beiden: beide smaakprofielen, de gedeelde geschiedenis “We zijn geweest”, elke open of gesloten vetoronde en de stemmen erin, beide ledenrecords en de anonieme identiteiten die eraan gekoppeld zijn. Ieder van beiden kan dit doen; de ander hoeft geen toestemming te geven.
De kopie op elke telefoon blijft bewaard. Je eigen geschiedenis en smaak zijn van jou; verwijder ze via Instellingen → Vergeet wat het heeft geleerd, of door de app te verwijderen.
Verwijderen aanvragen per e-mail
Als je de telefoon niet meer hebt, mail naar dev@adelyons.com met als onderwerp Verzoek tot verwijdering van I’m Not Picky-gegevens. Omdat er geen account is, vermeld je de installatie-ID in de app getoond als je nog toegang hebt tot een gekoppeld apparaat, of geef ons de zeskarakterige koppelcode die je gebruikte en ongeveer wanneer je koppelde; dat is genoeg om het koppel te vinden en te verwijderen.
Wat wordt verwijderd
- Het koppel, beide ledenrecords en de anonieme aanmeldidentiteiten die eraan gekoppeld zijn.
- Beide gesynchroniseerde smaakprofielen — gewichten, duimen per plek en blokkades.
- De gedeelde geschiedenis “We zijn geweest”.
- Elke vetoronde en elke stem daarin.
Niet verwijderd: de kopie op elke telefoon (verwijder die in de app of deïnstalleer de app) en aankoopgegevens die Apple, Google of RevenueCat volgens hun eigen beleid bewaren. De anonieme dagelijkse zoektellers van onze locatieproxy bevatten geen locatie en geen geschiedenis en verlopen binnen zeven dagen vanzelf.
Voordat je het verstuurt
Als je een actief abonnement hebt, zeg het dan eerst op via je account bij de winkel — het verwijderen van gesynchroniseerde gegevens annuleert een abonnement niet. We verwerken e-mailverzoeken binnen 30 dagen. Details staan in de Privacybeleid.