Je account & gegevens verwijderen
Laatst bijgewerkt: 2 juli 2026
Optie 1 — Verwijderen in de app (snelst)
- Open Baseball Tracker en tik op het profielpictogram (rechtsboven op het startscherm).
- Scroll naar de onderkant van je profiel en tik op Account verwijderen.
- Bevestig in het dialoogvenster. Het verwijderen gebeurt direct en je wordt uitgelogd.
Optie 2 — Aanvragen per e-mail
Als je de app niet meer hebt geïnstalleerd (of niet kunt inloggen), stuur dan een e-mail naar dev@adelyons.com vanaf het adres dat aan je account is gekoppeld, met als onderwerp „Baseball Tracker account deletion request.” Vermeld de naam die op je profiel wordt getoond, zodat we het account kunnen vinden. We verwerken e-mailverzoeken om verwijdering binnen 30 dagen.
Ouders/voogden kunnen op dezelfde manier de verwijdering van het account en de gegevens van een minderjarige aanvragen.
Wat wordt verwijderd
- Je profiel (naam, foto, locatie, bio)
- Je geüploade video's en alle door AI gegenereerde statistieken
- Je ranglijstvermeldingen
- Je watchlist (coach/scout) en alle watchlistmeldingen die aan je profiel zijn gekoppeld
- Je team- en selectiekoppelingen
Verwijdering is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt. Je statistieken, video's en ranglijstgeschiedenis kunnen daarna niet worden hersteld.
Wat niet wordt verwijderd
- Abonnementen: Het verwijderen van je account verkopen noch verhuren annuleert geen actief abonnement — de facturatie wordt beheerd door Apple of Google, niet door ons. Annuleer het in de abonnementsinstellingen van je apparaat (App Store of Google Play), vóór of na het verwijderen van je account.
- Aankoopgegevens worden door Apple/Google bewaard volgens hun eigen beleid.
- Back-ups: Resterende kopieën in de geautomatiseerde disaster-recoveryback-ups van onze infrastructuurprovider worden verwijderd volgens hun standaard bewaarschema, evenals gegevens die we wettelijk moeten bewaren.
Alle details staan in ons Privacybeleid (zie „Gegevensbewaring & verwijdering”).
Wil je alleen meer privacy, geen verwijdering?
Je kunt de modus Privéprofiel in de instellingen van de app inschakelen om je statistieken uit openbare ranglijsten te verbergen zonder je account te verwijderen, of afzonderlijke video's in de app verwijderen.